Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Пройшла звітно-виборна конференція Організації молоді ППО ЧАЕС

Пройшла звітно-виборна конференція Організації молоді ППО ЧАЕС фото

В суботу, в актовому залі Палацу дітей та молоді пройшла звітно-виборна конференція Організації молоді ППО ЧАЕС. На початку конференції делегати заслухали звіт про роботу голови Ради Організації молоді ППО ЧАЕС Юрія Діордієва за звітний період, який було прийнято до відома. Роботу Ради ОМ ППО ЧАЕС у звітному періоді ....

В суботу, в актовому залі Палацу дітей та молоді пройшла звітно-виборна конференція Організації молоді ППО ЧАЕС.
На початку конференції делегати заслухали звіт про роботу голови Ради Організації молоді ППО ЧАЕС Юрія Діордієва за звітний період, який було прийнято до відома. Роботу Ради ОМ ППО ЧАЕС у звітному періоді визнано задовільною.
Далі згідно із затвердженим порядком денним розглядалось питання про перевибори голови Ради молоді. Більшість делегатів конференції не підтримала пропозицію провести перевибори голови, тож чинним головою Ради молоді ОМ ППО ЧАЕС залишається Юрій Діордієв. Заступником голови Ради молоді ОМ ППО ЧАЕС було обрано Гінтарію Падун.
Чисельний склад Ради молоді розширено шляхом голосування до 13 осіб (з них 4 особи є членами Ради молоді за посадою, а саме: голова ППО ЧАЕС, голова ОМ ППО ЧАЕС, заступник голови ОМ ППО ЧАЕС, член Центральної ради Організації молоді Атомпрофспілки).
Під час конференції склала повноваження членкині Ради молоді Анна Котюк (шляхом самовідводу перед голосуванням за персональний склад Ради молоді).
До оновленого складу Ради молоді увійшли:
Віктор Шаповалов (за посадою);
Юрій Діордієв (за посадою);
Гінтарія Падун (за посадою);
Олександр Панченко (за посадою);
Ксенія Аніканова;
Світлана Колинько;
Валерія Палєй;
Владислав Курочкін;
Денис Дедюхін;
Вікторія Старинщак;
Вадим Трофименко;
Володимир Тутаров;
Ігор Ритченко.
Учасники конференції також розглянули проєкт комплексного плану роботи ОМ ППО ЧАЕС на 2021 рік та проєкт кошторису витрат за статтею "Фінансування Організації молоді" на 2021 рік.
Проєкти кошторису і комплексного плану прийняли з врахуванням редакційних правок.
На завершення конференції відбулось вручення нагород переможцям V Фотоконкурсу ОМ ППО ЧАЕС.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: