Завантаження ...

Відзвеніли останні дзвоники

Відзвеніли останні дзвоники фото

В нашому місті свято останнього дзвоника вирішили зробити 31 травня. У останній день весни, у всіх школах міста та ліцеї, для більше 2 тисяч славутицьких школярів пролунав останній дзвоник. Для учнів молодших та середніх класів він ознаменувався не лише підсумковими оцінками, а й початком канікул. Для батьків і вчителів цей...

В нашому місті свято останнього дзвоника вирішили зробити 31 травня. У останній день весни, у всіх школах міста та ліцеї, для більше 2 тисяч славутицьких школярів пролунав останній дзвоник. Для учнів молодших та середніх класів він ознаменувався не лише підсумковими оцінками, а й початком канікул.

Для батьків і вчителів цей зворушливий день дає можливість зробити підсумки за весь навчальний рік та поставити нові цілі, а для 147 випускників останній дзвоник підвів риску в багаторічному навчальному марафоні з усіма його уроками, контрольними роботами, домашніми завданнями, онлайн-навчанням.

Із додержанням обмежувальних заходів, кожний колектив школи сам визначався із форматом свята, але незмінними у цей день залишалося хвилювання таких вже дорослих випускників, гордість батьків за своїх дітей, щирі слова від директорів шкіл, нагородження учнів, які відзначились у навчанні, спорті, позакласній роботі, брали участь у творчих проєктах. У своєму вітанні міський голова Юрій Фомічев, який відвідав кожне свято останнього дзвоника, побажав усім випускникам шкіл та ліцею бути режисерами свого життя, успішно вступити до вищих навчальних закладів та більше спілкуватися в офлайні.

Ось і відлунав останній дзвоник у Славутичі. Нехай щастить нашим випускникам у майбутньому житті!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия