Завантаження ...

Засідання виконавчого комітету від 28 травня 2021 року

Засідання виконавчого комітету від 28 травня 2021 року фото

28 травня відбулося засідання виконавчого комітету. Коротко про головне проінформував міський голова Юрій Фомічев. Як в Україні, так і в Славутичі, покращується ситуація із захворюваністю на COVID-19. У місті проведено 763 щеплення. Очікується вакцина від Київського обласного центру громадського здоров'я, в тому числі для повторних щеплень.//

28 травня відбулося засідання виконавчого комітету. Коротко про головне проінформував міський голова Юрій Фомічев.
Як в Україні, так і в Славутичі, покращується ситуація із захворюваністю на COVID-19. У місті проведено 763 щеплення. Очікується вакцина від Київського обласного центру громадського здоров'я, в тому числі для повторних щеплень.

Розпочався ремонт приймального відділення лікарні, більша частина коштів виділена з обласного бюджету. Триває реконструкція басейну «Дельфін» за кошти Державного фонду регіонального розвитку. Сподіваємось, що цього року об'єкт вже буде введено в експлуатацію. Завершується ремонт у школі №2, закуповується обладнання. Новий навчальний рік учні розпочнуть вже у своїй школі.
Триває ямковий ремонт у місті. Завдяки економії, в результаті проведених торгів по обслуговуванню і ремонту доріг, є можливість здійснити ямковий ремонт дороги на Якір, зробити повноцінний ремонт двох ділянок біля котельні на перехресті з вул. Ентузіастів та в районі селища Лісове. Проведено моніторинг по камерам на в'їзді міста щодо руху пісковозів, триває діалог з власниками автомобілів, щодо ремонту доріг спільними зусиллями. В іншому випадку доведеться зупинити рух важкого транспорту на цих ділянках.

В активній стадії підготовка до Дня міста. Персонал КП «ЖКЦ» проводить роботи з благоустрою. 5 червня планується проведення традиційної святкової ходи. Для уникнення скупчення людей, центральна сцена встановлюватись не буде, заходи будуть розподілені по різним локаціям, працюватимуть фудкорти, заплановані розважальні заходи. 4 червня, напередодні Дня міста, відбудеться нагородження обдарованої молоді, будуть вручені почесні відзнак Славутицької міської ради «Почесний громадянин міста», «За особистий внесок у розвиток міста».p>

Перший заступник міського голови Віктор Шевченко повідомив, що за інформацією служби ремонту автомобільних доріг у Чернігівській області, до плану робіт на 2021 рік включено ремонт шляхопроводу на в'їзді до Славутича, заміну відбійника на оцинкований, ліквідація розмивання насипу під шляхопроводом. Найближчим часом буде оголошено тендер. Також розпочнеться поточний ремонт дороги Р-56 від Чернігова з відгалуженням до Славутича із нанесенням розмітки.
На засіданні виконавчого комітету були розглянуті та прийняті рішення: про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення; про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води.

Прийняття таких рішень зумовлене змінами в законодавстві, здорожчанням вартості паливно-енергетичних ресурсів, підвищенням мінімальної заробітної плати та прожиткового мінімуму, що є основними складовими витрат на надання відповідних послуг.
Додатково повідомляємо, що прийняті тарифи можуть бути застосовані до споживачів після укладання нових договорів на комунальні послуги за правилами, визначеними Законом України «Про житлово-комунальні послуги» (з наступними змінами).
Загалом на засіданні було розглянуто 32 питання. У новій редакції схвалено міські програми: забезпечення беззбиткової діяльності житлово-комунального господарства міста; участі Славутицької міської ради в роботі об'єднань органів місцевого самоврядування; «Молодь Славутича»; розвитку фізичної культури та спорту; інформатизації та електронного урядування Славутича; соціальної підтримки ветеранів війни.

Затверджено План заходів щодо складання прогнозу бюджету Славутицької міської територіальної громади на 2022-2024 роки та План заходів щодо складання проєкту бюджету Славутицької міської територіальної громади на 2022 рік.
Погоджено місце розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності ТОВ «Фірмова мережа «Київхліб» у Московському кварталі та ФОП Дедюхіній Анні Ігорівні у міському парку.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия