Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Відбулась апаратна нарада

Відбулась апаратна нарада фото

26 травня міський голова Юрій Фомічев провів онлайн-нараду з керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету Славутицької міської ради, комунальних підприємств. За інформацією генерального директора міської лікарні Ярослава Вольського Ярослав Вольский, на стаціонарному лікуванні наразі перебуває 38 пацієнтів, з них хворих на COVID – 22. Пацієнти, що поступають з коронавірусною інфекцією,...

26 травня міський голова Юрій Фомічев провів онлайн-нараду з керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету Славутицької міської ради, комунальних підприємств.
За інформацією генерального директора міської лікарні Ярослава Вольського Ярослав Вольский, на стаціонарному лікуванні наразі перебуває 38 пацієнтів, з них хворих на COVID – 22. Пацієнти, що поступають з коронавірусною інфекцією, мають важкий стан та потребують кисневої підтримки. Лікарськими засобами медичний заклад забезпечений. Станом на 26 травня у місті проведено 763 щеплення. Очікується вакцина від Київського обласного центру громадського здоров'я, в тому числі для повторних щеплень.

У активній фазі підготовча робота до Дня міста. Програма опублікована на сайті Славутицької міської ради http://e-slavutich.gov.ua/SitePages/NewsItem.aspx...
5 червня о 9:00 свято розпочнеться з традиційної урочистої ходи із дотриманням обмежувальних заходів.

Міський голова звернув увагу на вчасне виконання плану благоустрою, персональну відповідальність керівників за виконання задач міських програм, на важливості узгодження дій структурних підрозділів.

Керуючий справами виконавчого комітету Наталія Швець повідомила про необхідність дотримання вимог положення про порядок ведення договірної роботи у виконавчому комітеті Славутицької міської ради та трудової дисципліни.

28 травня відбудеться засідання виконавчого комітету.

31 травня збирається чергове засідання Славутицької міської ради.

У суботу, 29 травня, працівники органів місцевого самоврядування проведуть весняну толоку.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: