Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Тренінг для відвідувачів Славутицького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Тренінг для відвідувачів Славутицького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді фото

25 травня 2021 року у Славутицькому міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбувся тренінг «Що робити, якщо тебе принижують». В ході тренінгу учасники ознайомились з психологією агресії, мобінгом та тролінгом як формами агресивної поведінки, вербальними та невербальними параметрами, за якими можна визначити агресорів, категоріями...

25 травня 2021 року у Славутицькому міському центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді відбувся тренінг «Що робити, якщо тебе принижують».
В ході тренінгу учасники ознайомились з психологією агресії, мобінгом та тролінгом як формами агресивної поведінки, вербальними та невербальними параметрами, за якими можна визначити агресорів, категоріями вербальних агресорів та причинами агресивної поведінки. Також визначились з поняттям особистісні кордони та засобами збереження цих кордонів в процесі взаємодії.
Як реагувати на агресію та протидіяти їй, які прийоми захисту від вербальної агресії найбільш дієві та якою може бути відповідь на різні види агресії – все це стало предметом обговорення. Також учасники отримали рекомендації щодо засобів саморегуляції своїх емоційних станів і зняття напруги за допомогою дихальних технік та ідеомоторних вправ.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: