Завантаження ...

ДСП ЧАЕС надали дозвіл

ДСП ЧАЕС надали дозвіл фото

ДСП ЧАЕС на тому тиждні отримало дозвіл, який дає змогу відвантажувати кондиційне відпрацьоване ядерне паливо. 21 травня 2021 року в.о. генерального директора ДСП «Чорнобильська АЕС» Валерій Сейда отримав від Голови Держатомрегулювання — Головного державного інспектора з ядерної та радіаційної безпеки Григорія Плачкова окремий дозвіл Держатомрегулювання ЕО 000859/1/15 ....

ДСП ЧАЕС на тому тиждні отримало дозвіл, який дає змогу відвантажувати кондиційне відпрацьоване ядерне паливо 21 травня 2021 року в.о. генерального директора ДСП «Чорнобильська АЕС» Валерій Сейда отримав від Голови Держатомрегулювання — Головного державного інспектора з ядерної та радіаційної безпеки Григорія Плачкова окремий дозвіл Держатомрегулювання ЕО 000859/1/15 на вивантаження кондиційного відпрацьованого ядерного палива зі сховища відпрацьованого ядерного палива (СВЯП-1).

Отримання даного дозволу надає Чорнобильської АЕС можливість розпочати черговий важливий етап щодо зняття ЧАЕС з експлуатації — здійснення робіт та операцій щодо звільнення СВЯП-1 від відпрацьованого ядерного палива та його перевезення на довгострокове зберігання до СВЯП-2.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия