Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Про співпрацю та економічний розвіток

Про співпрацю та економічний розвіток фото

20 травня представники Славутицької міської ради та Білгород-Дністровської адміністрації зустрілися онлайн. Після проведеної Конференції «Досвід міст в економічному розвитку» та Першого Інвестиційного Форуму «Славутич: тут є життя», що відбулася 15 квітня, в рамках реалізації Грантового проєкту Європейського Союзу «План місцевого економічного розвитку: Славутич – драйвер ...

20 травня представники Славутицької міської ради та Білгород-Дністровської адміністрації зустрілися онлайн. Після проведеної Конференції «Досвід міст в економічному розвитку» та Першого Інвестиційного Форуму «Славутич: тут є життя», що відбулася 15 квітня, в рамках реалізації Грантового проєкту Європейського Союзу «План місцевого економічного розвитку: Славутич – драйвер росту відкритої та вільної економіки регіону», громада Білгород-Дністровського, що на Одещині, зацікавився досвідом міста Славутича, тому сьогоднішня зустріч стала не випадковою.
Вітальними словами обмінялися міський голова Білгород-Дністровська Віталій Граждан Виталий Граждан - мэр Белгорода-Днестровского та міський голова Славутича Юрій Фомічев.
Директор департаменту економіки та розвитку інфраструктури Білгород-Дністровської міської ради Ольга Ціпуленко запропонувала проморолик міста. А про Славутич розповів перший заступник міського голови Віктор Шевченко.
Зустріч відбулась у дружній діловій атмосфері. Сторони визначилися з напрямками подальшої взаємовигідної співпраці. Поділилися досвідом міст у сферах економічного розвитку, залучення інвестицій, промоції, розвитку туризму та енергоменеджменту.

За підсумком діалогу прийнято рішення розпочати активну співпрацю в перспективних та актуальних для громад напрямках економічного розвитку та підписати Меморандум про співробітництво.


Далі буде…

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: