Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Школа нашого міста приєдналася до ініціативи Фонду родини Богдана Гаврилишина

Школа нашого міста приєдналася до ініціативи Фонду родини Богдана Гаврилишина фото

Ініціативна група нашого міста приєдналася до щорічної ініціативи Фонду родини Богдана Гаврилишина, яка спонукає до відповідальної поведінки. Символом Марафону відповідальності є соняшник сорту "Богдан Гаврилишин", який був виведений спеціально до 90-річчя всесвітньо відомого українця. Одне зернятко соняха проростає у красиву квітку і дає сотні плодів - так як ....

Ініціативна група нашого міста приєдналася до щорічної ініціативи Фонду родини Богдана Гаврилишина, яка спонукає до відповідальної поведінки. Символом Марафону відповідальності є соняшник сорту "Богдан Гаврилишин", який був виведений спеціально до 90-річчя всесвітньо відомого українця.

Одне зернятко соняха проростає у красиву квітку і дає сотні плодів - так як історія кожного про прояв турботи щодо себе, своєї сім', друзів, довкілля, країни чи світу, що надихне сотні інших сердець до відповідальних дій! Наша шкільна молодь зробила ще 1 крок: посадила у добре зволожений грунт насіння соняха та зробили світлини. Символічним стало те, що акція була проведена між днями народження наших героїв-воїнів, які взяли на себе відповідальність за нашу долю, свободу, волю.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: