Завантаження ...

Мер нашого міста - президент Асоціації енергоефективних міст України

Мер нашого міста - президент Асоціації енергоефективних міст України фото

18 травня у Києві в рамках конференції «Через якість врядування до успішності українських громад» під час 23-ї Міжнародної виставки енергоефективного опалення, вентиляції, кондиціювання, промислового холоду, водопостачання, відновлювальної енергетики, сантехніки та басейнів - Aquatherm Kyiv 2021 відбулися загальні збори Асоціації енергоефективних міст України Association Energy ...

18 травня у Києві в рамках конференції «Через якість врядування до успішності українських громад» під час 23-ї Міжнародної виставки енергоефективного опалення, вентиляції, кондиціювання, промислового холоду, водопостачання, відновлювальної енергетики, сантехніки та басейнів - Aquatherm Kyiv 2021 відбулися загальні збори Асоціації енергоефективних міст України Association Energy Efficient Cities of Ukraine.
Про діяльність АЕМУ за 2020 рік та плани на 2021 рік доповідав виконавчий директор Святослав Павлюк. На зборах обрали керівний склад та прийняли до Асоціації нових членів. Шляхом голосування новим Президентом Асоціації «Енергоефективні міста України» обрано Юрій Фомічев. Вітаємо міського голову з обранням на високу відповідальну посаду.
Довідково: АЕМУ була створена для об'єднання органів місцевого самоврядування задля підвищення якості життя їхніх громад, забезпечення сталого енергетичного розвитку, захисту довкілля та адаптації до змін клімату. У 2007 році Славутич увійшов в число перших міст-підписанів угоди і став одним із засновників Асоціації «Енергоефективні міста України». Сьогодні АЕМУ об'єднує більше 90 українських міст.
Славутич спільно АЕМУ успішно реалізував грантовий проект Європейського Союзу «Пілотний проєкт з реалізації Плану дій сталого енергетичного розвитку м. Славутич до 2020 року – здійснення термомодернізації 2-х муніципальних об'єктів бюджетної сфери» (ЗОШ №2 та ДНЗ №1 «Калинка»).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия