Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ТАТО, МАМА, Я - ГАРНА РОДИНА!

ТАТО, МАМА, Я  - ГАРНА РОДИНА! фото

В вихідні у світі відзначався Міжнародний день сім’ї. Свято було започатковано Генеральною Асамблеєю ООН ще у 1993 році та покликане зміцнити родину як соціальний інститут і привернути увагу суспільства, громадських організацій та державних установ до проблем сім’ї. Напередодні свята, працівниками Славутицького міського центру соціальних служб було організовано проведення ....

В вихідні  у світі відзначався Міжнародний день сім'ї. Свято було започатковано Генеральною Асамблеєю ООН ще у 1993 році та покликане зміцнити родину як соціальний інститут і привернути увагу суспільства, громадських організацій та державних установ до проблем сім'ї.
Напередодні свята, працівниками Славутицького міського центру соціальних служб було організовано проведення святкового заходу для сімей, із категорії отримувачів соціальних послуг, ««Щаслива сім'я – мама, тато і я».
На території майданчику «City – КВАДРАТ » на учасників чекали веселі розваги: face-art, майстер - клас з декупажу, рухливі ігри, сімейна фотозона та подарунки. Незмінною традицією свята стало частування дітей та батьків смачними пиріжками, а завдяки фотографу (учениця 9 класу, ЗОШ №3 Катерина Буката Katia Bukata, сім'ї отримали на згадку професійні, гарні світлини.
До проведення даного заходу також долучилися: Служба у справах дітей та сім'ї, Відділ молоді та спорту та Молодіжний простір м.Славутич.


Сім'я — це найдорожче, що людина має в житті. Нехай в кожній родині панує любов, щастя, мир і добробу

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: