Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич позбавив фінансування ветеранські організації

Славутич позбавив фінансування ветеранські організації фото

Бюджетна комісія Славутицької міської ради позбавила фінансування ветеранські організації.Про це повідомила депутатка міськради від партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Валентина Дарнопих. За її словами, на засіданні 13 травня голова бюджетної комісії запропонувала припинити фінансування ветеранських громадських організацій і це рішення підтримали представники партій «Слуга народу»...

юджетна комісія Славутицької міської ради позбавила фінансування ветеранські організації.Про це повідомила депутатка міськради від партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Валентина Дарнопих. За її словами, на засіданні 13 травня голова бюджетної комісії запропонувала припинити фінансування ветеранських громадських організацій і це рішення підтримали представники партій «Слуга народу», ОПЗЖ і «Батьківщина». Проти цього рішення проголосували Валентина Дарнопих з фракції «ЗА МАЙБУТНЄ» і Сергій Чесноков з фракції «Європейська Солідарність».
- Цим рішенням кошти, спрямовані на підтримку ветеранських ГО, перенесли у програму «Турбота», за якою надається фінансова підтримка уже не організаціям, а фізичним особам. Таким чином позбавили фінансування зокрема «Славутицьке об'єднання ветеранів АТО та учасників бойових дій», Славутицьку міську організацію ветеранів війни, Славутицьку міську організацію «Українська спілка ветеранів Афганістану. Фракції «ЗА МАЙБУТНЄ» та «ЄС» наразі консультуються з ветеранами для юридичної оцінки такого рішення та підготовки спільної заяви, - стверджує депутатка.
Як повідомили у Славутицькому об'єднанні ветеранів АТО, організація тепер не має коштів для оплати комунальних послуг.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: