Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Боротьба з наркозлочинністю в місті Славутичі триває

Правоохоронці Славутича затримали чоловіка за кримінальне правопорушення у сфері незаконного обігу наркотичних речовин. В ході досудового розслідування встановлено, що злочинець є мешканцем міста Чернігів та був неодноразово судимий.Працівники сектору дізнання відділення поліції №2 Вишгородського РУП ГУНП в Київській області скерували...

Правоохоронці Славутича затримали чоловіка за кримінальне правопорушення у сфері незаконного обігу наркотичних речовин. В ході досудового розслідування встановлено, що злочинець є мешканцем міста Чернігів та був неодноразово судимий.
Про це повідомили на сторінці Відділення поліція №2.
Працівники сектору дізнання відділення поліції №2 Вишгородського РУП ГУНП в Київській області скерували до суду обвинувальний акт за статтею 309 Кримінального Кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).  
- Шановні жителі міста Славутич, якщо ви стали свідком порушень законодавства України, звертайтеся до відділення поліції, - прокоментували в поліції. 
Нагадуємо, що нещодавно поліція Славутича затримала містянина, який викрав велосипед та продав у Чернігові/, читайте тут:  https://slavutych.info/news/novosti_slavuticha_i_regiona/15021-y-slavytuchi-vukralu-velosuped-zlochuncya-chekae-splata-shtrafy-abo-yvyaznenya-do-troh-rokiv.html.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: