Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі відбулося покладання квітів до Пам'ятного знаку

Сьогодні о 12:00 годині дня громадська організація "Чорнобильці Славутича" поклали корзину з квітами до Пам'ятного знаку "Героям Чорнобиля". Містяни вшанували пам'ять біля знаку та згадали знайомих чи друзів, які допомогли врятувати світ, віддавши своє життя.Для українців 26 квітня - це не просто день, це пам'ять про трагедію, яка сталася 35 років тому на Чорнобильській...

Сьогодні о 12:00 годині дня громадська організація "Чорнобильці Славутича" поклали корзину з квітами до Пам'ятного знаку "Героям Чорнобиля". Містяни вшанували пам'ять біля знаку та згадали знайомих чи друзів, які допомогли врятувати світ, віддавши своє життя.
Для українців 26 квітня - це не просто день, це пам'ять про трагедію, яка сталася 35 років тому на Чорнобильській атомній станції. Трагедія, яка сталася на ЧАЕС відома на весь світ своєю масштабністю. До сих до Прип'яті та Чорнобилю важко потрапити через забруднену радіацією територію. 
У цю ж мить до Пам'ятного знаку підійшли учні з вчителями зі Славутицької школи №1, аби вшанувати пам'ять Героїв Чорнобиля та покласти квіти до знаку.

Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: