Завантаження ...

У Славутичі відкритий Перший в Україні муніципальний інноваційний індустріальний Бізнес-парк «Славутич»

У 2021 році у Славутичі відкритий Перший в Україні муніципальний інноваційний індустріальний Бізнес-парк «Славутич». На сторінці Славутицької міської ради повідомили, що мають першого учасника Бізнес-парку "Славутич". Площа будівлі 1 570,2 м2, виробничих приміщень 10, офісних – 10.Керуючою компанією бізнес-парку є КП «Агентство регіонального розвитку»...

У 2021 році у Славутичі відкритий Перший в Україні муніципальний інноваційний індустріальний Бізнес-парк «Славутич». На сторінці Славутицької міської ради повідомили, що мають першого учасника Бізнес-парку "Славутич". Площа будівлі 1 570,2 м2, виробничих приміщень 10, офісних 10.
Славутич – комфортне місто з розвиненою інфраструктурою, сприятливим підприємницьким кліматом, відкрите для співробітництва та налагодження конструктивних ділових зв’язків з інвесторами, представниками ділових кіл. Перший в Україні муніципальний Інноваційний індустріальний Бізнес-парк «Славутич» є власністю територіальної громади міста Славутича Київської області, побудований за підтримки Європейського Союзу.
Як повідомляють на сайті https://arr.in.ua/, що інноваційний індустріальний Бізнес-парк стане майданчиком, який буде поєднувати в собі такі компоненти, як – FAB Lab, Центр менеджменту, коворкінг та ін. Він покликаний на реалізацію основних завдань Програми посилення конкурентоспроможності малого і середнього підприємництва в м.Славутичі, співпрацю з підприємцями та інвесторами, а також впровадженню інноваційних розробок.
Керуючою компанією бізнес-парку є КП «Агентство регіонального розвитку», яке пропонує повний спектр послуг для відкриття та ведення бізнесу, надає постійний інвестиційний супровід діяльності. Термін підписання договору суборенди - до 5 робочих днів. Термін дії договору - до 5 років.
Для учасників Бізнес-парку вартість оренди за 1 кв.м складає 3,77 грн, орієнтовна вартість експлуатаційних витрат 1 кв.м корисної площі - від 35,06 грн. з ПДВ. Підприємство має вести виробничу діяльність та має бути зареєстроване у Славутичі. Телефон для довідок: 045 79 2 10 90, 050 353 11 35.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия