Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Затверджено порядок відвідування Чорнобильської зони у помінальні дні

ДАЗВ затвердило порядок відвідування Чорнобильської зони під час поминальних днів у 2021 році Державне агентство з управління зоною відчуження схвалило наказ про порядок відвідування громадянами місць поховання родичів на кладовищах колишніх населених пунктів зони відчуження під час проведення Днів пам'яті у 2021 році. Цьогоріч поминальні дні ...

>ДАЗВ затвердило порядок відвідування Чорнобильської зони під час поминальних днів у 2021 році

Державне агентство з управління зоною відчуження схвалило наказ про порядок відвідування громадянами місць поховання родичів на кладовищах колишніх населених пунктів зони відчуження під час проведення Днів пам'яті у 2021 році.

Цьогоріч поминальні дні триватимуть з 1 по 9 травня 2021 року. З конкретними датами проведення Днів пам'яті у колишніх населених пунктах, а також режимом роботи контрольно-пропускних пунктів можна ознайомитися за посиланням:
http://dazv.gov.ua/images/pdf/nakzy_DAZV/2021/nakaz-No75-21.pdf?fbclid=IwAR12HldRsuT-GX0U7A781YYOzQNJPitNbWOOV_KFdHBhMte9YXD6hhyKBy8

В'їзд для відвідування буде дозволено за наявності документів, що засвідчують особу, та документів, які підтверджують факт поховання родичів на кладовищах колишніх населених пунктів зони відчуження.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: