Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Як та де отримати підприємцям фінансову допомогу від держави

ФОПи та наймані працівники можуть вдруге отримати від держави фінансову допомогу у розмірі 8 тисяч гривень. Фізичні особи-підприємці та наймані робітники, чия зайнятість потерпає від карантину можуть отримати разову допомогу. Для цього потрібно подати заяву та отримати 8 тисяч гривень із Державного бюджету України...

ФОПи та наймані працівники можуть вдруге отримати від держави фінансову допомогу у розмірі 8 тисяч гривень. Фізичні особи-підприємці та наймані робітники, чия зайнятість потерпає від карантину можуть отримати разову допомогу. Для цього потрібно подати заяву та отримати 8 тисяч гривень із Державного бюджету України.
Подати заяву ви можете за посиланням https://diia.gov.ua/ безкоштовно. Останній термін подачі заяв - 30 днів з дня впровадження "червоної" зони карантину, в області чи місті, де ви працюєте, або провадите діяльність. Якщо ви провадите діяльність в області, яку було віднесено до “червоної” зони протягом лютого-березня 2021 року, то можете подати заяву до 18 травня 2021 року включно.
Крім цього, ви можете додатково отримати виплату за рахунок коштів місцевого бюджету. Рішення про призначення цієї допомоги та її розмір приймають органи місцевого самоврядування.

Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: