Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Важка атлетика: чемпіонат України у нашому місті

У нашому місті пройшов Чемпіонат України з важкої атлетики. В ньому приймали участь юнаки, дівчата до 15 років та XXIX відкритий всеукраїнський турнір з важкої атлетики пам'яті Героїв Чорнобиля серед юнаків та дівчат віком до 17 років. У змаганнях взяли участь 242 спортсмени (90 дівчат та 152 юнаків) з 21 області України. В ході змагань було встановлено 3 рекорди України та ...

У нашому місті пройшов Чемпіонат України з важкої атлетики. В ньому приймали участь юнаки, дівчата до 15 років та XXIX відкритий всеукраїнський турнір з важкої атлетики пам'яті Героїв Чорнобиля серед юнаків та дівчат віком до 17 років.
У змаганнях взяли участь 242 спортсмени (90 дівчат та 152 юнаків) з 21 області України. В ході змагань було встановлено 3 рекорди України та 37 рекордів турніру. Всі три рекорди України встановила Наумова Софія з м. Попасна Луганської області та вперше виконала норму майстра спорту України у ваговій категорії до 40 кг.
У складі збірної команди Київської області в чемпіонаті України взяли участь чотири вихованці КДЮСШ м. Славутича: Карпець Вікторія - IV місце чемпіонату у ваговій категорії до 49 кг, Лисогор Ростислав, Усков Юрій, Карпець Ілля.
Крім того, у всеукраїнському турнірі пам'яті Героїв Чорнобиля виступали ще 5 славутицьких спортсменів: Хропатий Максим, Грабовський Богдан, Грабовський Роман, Юхновець Владислав – III місце у ваговій категорії до 81кг з результатом в сумі двоборства 218(95+123) кг, та Овчаренко Владислав – переможець у ваговій категорії до 81кг з результатом в сумі двоборства 260(115+145) кг, що є новими рекордами турніру.
За підсумками змагань, спеціальними призами нагороджувалися спортсмени за кращу техніку виконання змагальних вправ та абсолютний переможець за формулою Сінклера серед юнаків та дівчат. Кубок за кращу техніку серед дівчат отримала Наумова Софія з м. Попасна Луганської області, серед юнаків – Курдибаха Валентин з м. Волочиськ.
Абсолютною переможницею стала Шестель Дар'я з Кропивницького, а серед юнаків абсолютним переможцем турніру став славутичанин Овчаренко Владислав.
У найближчих планах славутицьких важкоатлетів участь у чемпіонаті України до 17 років в м. Дніпро, який є відбірковим для участі в чемпіонаті Європи восени цього року. В цих змаганнях від Славутича візьмуть участь участь Карпець Вікторія, Хропатий Максим, Юхновець Владислав та Овчаренко Владислав. Бажаємо їм вдалого виступу та легких кілограмів. Велика вдячність всім, хто брав участь у підготовці та проведенні чемпіонату України та всеукраїнського турніру пам'яті Героїв Чорнобиля.

Ст. тренер відділення важкої атлетики КДЮСШ
Юрій Каленський

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: