Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У зоні відчуження ремонтують дороги

В зоні відчуження почали ремонтувати дороги. Ремонтують ділянку між місто Прип’ять та КПП Дитятки. Також будуть відремонтовані під’їздні шляхи до Чонобильської АЕС. Про це повідомляє «Укравтодор». Ремонт відбувається у рамках реалізації програми Президента «Велике будівництво». На початку квітня тут розпочались роботи з фрезерування та влаштування нового асфальтобетонного покриття....

В зоні відчуження почали ремонтувати дороги. Ремонтують ділянку між місто Прип’ять та КПП Дитятки. Також будуть відремонтовані під’їздні шляхи до Чонобильської АЕС.  Про це повідомляє «Укравтодор».
Ремонт відбувається у рамках реалізації програми Президента «Велике будівництво». На початку квітня тут розпочались роботи з фрезерування та влаштування нового асфальтобетонного покриття. З кінця 2020 року Служба автомобільних доріг у Київській області є балансоутримувачем майже 200 км в зоні відчуження. Після проведення комісійного обстеження було визначено першочергові ділянки ремонту.
За повідомленням Укравтодору, дороги на території Чорнобильської зони будуть підтримуватись в належному експлуатаційному стані та будуть створені умови для підвищення туристичного потенціалу регіону.
«Ремонтуємо ті шляхи, що забезпечують підтримку природоохоронної діяльності та сполучають популярні туристичні локації», – зазначається у повідомленні.
За інформацією Держагентства з управління зоною відчуження, з 2015 до 2019 року кількість туристів у Чорнобильській зоні збільшилася з 8 до 124 тис., з них майже 80% є іноземцями.
Як повідомлялось, заступник голови Офісу Президента і координатор «Великого будівництва» Кирило Тимошенко заявив, що у планах «Великого будівництва» на цей рік – збудувати і оновити 6500 км доріг та 245 штучних споруд.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: