Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Відсьогодні в Україні розпочалося щеплення новою вакциною. Статистика хворих у Славутичі

Останнім часом у Славутичі стрімко зростає статистика хворих людей на коронавірус. За попередню добу у місті виявили один новий випадок на коронавірус, в той час як 9 квітня у місті зафіксували аж 49 нових випадків. Наразі відомо, що 309 людей зараз хворіють, та серед них госпіталізували 51 хворих...

Останнім часом у Славутичі стрімко зростає статистика хворих людей на коронавірус. За попередню добу у місті виявили один новий випадок на коронавірус, в той час як 9 квітня у місті зафіксували аж 49 нових випадків. Наразі відомо, що 309 людей зараз хворіють, та серед них госпіталізували 51 хворих.
На сторінці Славутицької міської ради повідомили, що за весь час карантину у Славутичі захворіло 1747 людей, серед них одужало 1426 людей. Наразі відомо, що у Славутичі через ускладнення хвороби померло 12 людей.
Відсьогодні в Україні розпочинається щеплення вакциною CoronaVac виробництва компанії Sinovac Biotech проти COVID-19. Для цього Міністерство охорони здоров’я завершило всі необхідні перевірки й тести препарату.
Про це очільник МОЗ Максим Степанов повідомив під час брифінгу.
- CoronaVac є розробкою відомої у світі компанії Sinovac Biotech, яка виготовляє сотні мільйонів доз вакцин на рік та поставляє їх у більше ніж 35 країн. Україна отримала першу партію в обсязі 215 тис. доз цієї вакцини. Всього законтрактували 1,9 мільйона доз. Решта 1,7 мільйона надійдуть найближчим часом. Ми розраховуємо на постачання протягом квітня-травня цього року, – зазначив Степанов.
Перша партія вакцин CoronaVac буде розподілена передусім серед маломобільних груп населення та їх доглядальників, соціальних працівників. Також щеплення буде організовано для освітян, які беруть участь в організації та проведенні ЗНО, для українських олімпійських та паралімпійських спортсменів, які готуються до Токійської олімпіади, представників Національної поліції та Збройних сил України.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: