Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

На екранах в швидкісних поїздах з’явиться відеоролік про наше місто

В швидкісних поїздах на екранах стануть транслювати відеоролік про наше місто. Про це нещодавно сповистила Укрзалізниця. З 05 квітня на екранах швидкісних поїздів Укразалізниці розміщений соціальний відеоролик «Відвідати Славутич легко». Відео буде транслюватися протягом 2021 року. Сьогодні Славутич – це магніт для ініціативних, творчих, активних ....

В швидкісних поїздах на екранах стануть транслювати відеоролік про наше місто. Про це нещодавно сповистила Укрзалізниця.
З 05 квітня на екранах швидкісних поїздів Укразалізниці розміщений соціальний відеоролик «Відвідати Славутич легко».
Відео буде транслюватися протягом 2021 року.
Сьогодні Славутич– це магніт для ініціативних, творчих, активних людей з новими ідеями. Наймолодше, але амбітне, українське місто отримало статус Малої культурної столиці України 2021 від Українського культурного фонду, а отже підтвердило свій рух до прагнення стати всеукраїнською та європейською платформою для реалізації сміливих ініціатив у соціальній, культурній та туристичній сферах.
Для місцевих жителів культурний, соціальний та туристичний розвиток міста – це рушій та мотиватор до подальших змін, пошуку нових можливостей, провокує до дії, не залишає байдужим жодного з 25 000-го населення.

Статус Малої культурної столиці України потребує нових яскравих проєктів, тож ми творимо різноманітний культурний та соціальний ландшафт, у якому нові ідеї можуть знайти для себе місце. Демонстрація соціального відеоролика «Славутич. Відвідати легко» на екранах швидкісних поїздів Укразалізниці стане важливим компонентом подальшого розвитку Славутицької громади.
Переглянути відео можна на ютьюбі КП "Агентство регіонального розвитку" м.Славутича за посиланням https://youtu.be/e5YIpfQzjYo
Будемо вдячні за поширення відео!
#туризм #славутич #легко #малакультурнастолиця #slavutych #slavutychwaitsforyou

КП "АРР"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: