Завантаження ...

Агенство регіонального розвитку готується до першого інвестиційного форуму

Одним з напрямків роботи КП "Агентство регіонального розвитку" м.Славутича та зокрема Туристично-інформаційного центру є налагодження партнерських стосунків з Чернігівським регіоном з метою реалізації стратегічного завдання розвитку міста щодо просування туристичної Дестинації «Славутич – Чорнобиль – Чернігівський регіон»...

Одним з напрямків роботи КП "Агентство регіонального розвитку" у місті Славутичі та зокрема Туристично-інформаційного центру є налагодження партнерських стосунків з Чернігівським регіоном з метою реалізації стратегічного завдання розвитку міста щодо просування туристичної Дестинації «Славутич – Чорнобиль – Чернігівський регіон».
Про це повідомили на сторінці КП "Агенство регіонального розвитку" в місті Славутичі.
Варто зазначити, що дружні ділові стосунки міста Славутича, Михайло-Коцюбинської та Любецької ОТГ, міста Чернігова тривають доволі давно й успішно. Підсумком проведеної майже трирічної роботи стало підписання Меморандумів про спіпрацю. Завдання співпраці - туристична крос-промоція, спільна робота у напрямку розвитку туризму та туристичного продукту (маршрутів), сприяння просуванню позитивного іміджу наших громад, розвиток внутрішнього та міжнародного туризму, екскурсійної справи. Сьогодні, в умовах COVID 19, основними формами співпраці є участь у спільних туристичних семінарах та форумах, заходах із питань промоції та розвитку туризму в Чернігівському та Київському регіонах, спільна проєктна діяльність; поширення інформації про діяльність та спільні проєкти.
Так, 01 та 02 квітня 2021 року відбулися важливі зустрічі у Михайло-Коцюбинській та Любецькій громадах. Директорка КП «Агентство регіонального розвитку» м.Славутича Арина Старовойтова в рамках підготовки до КОНФЕРЕНЦІЯ "ДОСВІД МІСТ В ЕКОНОМІЧНОМУ РОЗВИТКУ"/ ПЕРШИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОРУМ "СЛАВУТИЧ: ТУТ Є ЖИТТЯ разом із ідеологами розвитку туристичної дестинації "Славутич - Чорнобиль - Чернігівський регіон" Юрієм Расіним та Наталією Корніловою завітали до Михайло-Коцюбинської ОТГ.
Делегація з міста Славутича презентувала для голови громади Ніни Ворох ідеї розвитку гастрономічного туризму на території Дестинації та зокрема Михайло-Коцюбинської громади. Крім того, відбулася онлайн-зустріч Арини Старовойтової з очільником Любецької громади Валерієм Костильовим, під час якої обговорили деталі подальшої спільної роботи у напрямку туризму та залучення інвестицій у громади. Довідково, у 2020 році в Славутичі відкрито міський Туристично-інформаційний центр. Центр діє як підрозділ КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області.Основне завдання ТІЦ – реалізація заходів міської програми з розвитку муніципального туризму Славутицького регіону.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия