Завантаження ...

У Вишгородській раді обговорили проблемні питання децентралізації

У Вишгородській районній раді відбулася робоча зустріч голови ради Андрія Анісімова з депутатом Київської обласної ради, головою постійної комісії з питань децентралізації, координатором офісу реформ у Київській області Володимиром Удовиченком.Метою зустрічі стало обговорення питань децентралізації та проблем, що виникають...

У Вишгородській районній раді відбулася робоча зустріч голови ради Андрія Анісімова з депутатом Київської обласної ради, головою постійної комісії з питань децентралізації, координатором офісу реформ у Київській області Володимиром Удовиченком.
Про це повідомили на сайті новин Вишгородського району.
Метою зустрічі стало обговорення питань децентралізації та проблем, що виникають в ході реформування, передачі та прийому майна і юридичних осіб. Значну увагу учасники зустрічі приділили перспективам соціально-економічного розвитку Вишгородського району. Співрозмовники зійшлися на думці, що сьогодні вкрай важливим є врегулювання нормативно-правової діяльності, у тому числі і районних рад, з тим, щоб вони мали можливість діяти в межах своїх повноважень та сприяти соціально-економічному розвитку району і окремих громад.
Також значимим є об’єднання зусиль депутатського корпусу Київської обласної та Вишгородської районних рад з тим, щоб ефективно вирішувати проблемні питання, які виникають в ході реформування, та сприяти реалізації соціально значимих проектів, спрямованих на розвиток району та Київщини.
Володимир Удовиченко висловив свою підтримку ініціативи Андрія Анісімова щодо створення Координаційної ради районних рад з питань розвитку місцевого самоврядування та захисту інтересів територіальних громад. Голова Вишгородської райради, у свою чергу, акцентував увагу на тому, що депутатський корпус облради та райради спроможний відповідно реагувати на виклики сьогодення з тим, щоб зробити місцеве самоврядування ефективним інструментом реформ.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия