Завантаження ...

Вітаємо ЕСТРАДНИЙ ОРКЕСТР ДШМ

Вітаємо ЕСТРАДНИЙ ОРКЕСТР ДШМ зі здобутим II призовим місцем у Міжнародному онлайн конкурсі-фестивалі "Таланти 21 століття", що проходив у місті Варна (Болгарія). До складу журі ввійшли знані диригенти з Італії, Македонії, Болгарії та Вірменії. Перемога славутичан – це факт визнання майстерності юних виконавців на міжнародному рівні й результат наполегливої роботи колективу під керівництвом Ататолія ...

Вітаємо ЕСТРАДНИЙ ОРКЕСТР ДШМ зі здобутим II призовим місцем у Міжнародному онлайн конкурсі-фестивалі "Таланти 21 століття", що проходив у місті Варна (Болгарія). До складу журі ввійшли знані диригенти з Італії, Македонії, Болгарії та Вірменії.
Перемога славутичан – це факт визнання майстерності юних виконавців на міжнародному рівні й результат наполегливої роботи колективу під керівництвом Ататолія Котельницького ( концертмейстер Лариса Шрамченко).
Серед оркестрантів - учні, що опановують в ДШМ віолончель, скрипку, гітару, синтезатор та інші інструменти. На конкурсі у виконанні оркестру прозвучали два твори «Еммануель» комп.Ф.Лей та «Маленька Марі» французька народна пісня.
Пишаємось, що оркестр набуває значення не тільки навчального, але й творчого концертного колективу!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия