Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Еко Дженерейшн і Чорнобильський заповідник відтепер разом працюють

Еко Дженерейшн і Чорнобильський заповідник відтепер разом робитимуть добрі справи: створюватимуть VR-проєкти, допомагаючи зберігати біорізноманіття флори та фауни. У рамках меморандуму про співпрацю, громадська організація Еко Дженерейшн та Чорнобильський заповідник розпочали роботу над...

Еко Дженерейшн і Чорнобильський заповідник відтепер разом робитимуть добрі справи: створюватимуть VR-проєкти, допомагаючи зберігати біорізноманіття флори та фауни. У рамках меморандуму про співпрацю, громадська організація Еко Дженерейшн та Чорнобильський заповідник розпочали роботу над створенням просвітницьких продуктів з віртуальності про сьогодення живого світу чорнобильської зони, а також необхідності збереження рідкісних видів тварин та рослин на заповідній території.
Про це повідомили на сторінці Чорнобильського Радіаційно-екологічний Біосферного Заповідника.
- Сьогодення демонструє нам швидкі зміни не тільки в технологічному, а й екологічному сенсі. Окрім того, місії Чорнобильського заповідника та нашої організації гармонують, і саме тому разом ми можемо зробити багато актуальних корисних речей на національному та міжнародному рівнях, – акцентує керівник Еко Дженерейшн Ірина Чередніченко.
За словами заступника директора з наукової та міжнародної співпраці Чорнобильського заповідника Тараса Мельничука, Заповідник завжди йшов назустріч різноманітним екологічним ініціативам, особливо тим, що орієнтуються на сучасні інноваційні підходи. Співпраця з Еко Дженерейшн якраз обіцяє запровадження й розвиток неординарних та результативних науково-дослідних, природоохоронних та просвітницьких проєктів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: