Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Стало відомо, коли в Славутичі розпочнеться потепління

В останні дні у Славутичі збережеться прохолодна температура повітря на вулиці та вітряна погода. Також з початку тижня у місті очікуютсья морозні вечори та ночі, тому що температура повітря буде від мінус 1 до мінус 5. Але в останній тиждень березня все ж таки можна очікувати на потепління...

В останні дні у Славутичі збережеться прохолодна температура повітря на вулиці та вітряна погода. Також з початку тижня у місті очікуютсья морозні вечори та ночі, тому що температура повітря буде від мінус 1 до мінус 5. Але в останній тиждень березня все ж таки можна очікувати на потепління, тому що з середи прогнозують плюс 4 та сонячну погоду протягом тижня.
Відомо, що з початком нового весняного місця - квітня, у Славутичі прогнозують значне потепління, адже з початком тижня у місті прогнозують плюс 9 градусів тепла на вулиці. За даними прогнозу, у Славутичі більше не буде снігу, а от у цей вівторок 23 березня передають дощ. Також очікується дощова погода, але плюсова температура 28 та 31 березня. 

Квітень має бути теплим та малодощовим. Першого квітня очікується сонячна погода та плюс 9 градусів. Середню температуру повітря в квітні прогнозують приблизно від плюс 9 до плюс 13 градусів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: