Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Сумна звістка: не стало Ірини Миколаївни Жаболенко

Не стало Ірини Миколаївни Жаблоленко. Їй було 65 років. Несподівана втрата для рідних, близьких, колег і друзів. Її життя обірвалося у день працівників житлово-комунального господарства, якому вона присвятила більшу частину своєї трудової діяльності. Працюючи багато років директором КП «Житлово-комунальний центр», а потім керівником ТОВ "Управляюча компанія "Свій Дім",.....

Не стало Ірини Миколаївни Жаблоленко. Їй було 65 років. Несподівана втрата для рідних, близьких, колег і друзів. Її життя обірвалося у день працівників житлово-комунального господарства, якому вона присвятила більшу частину своєї трудової діяльності.
Працюючи багато років директором КП «Житлово-комунальний центр», а потім керівником ТОВ "Управляюча компанія "Свій Дім", завжди безмежно була віддана своїй справі. Ірина Миколаївна була людиною з великої літери, яскрава, жвава, відповідальна, справжній професіонал, вмілий організатор, користувалася повагою колег і так любила життя.
Нагороджена відзнакою "За особистий внесок у розвиток міста".

Громада міста Славутича висловлює співчуття рідним та близьким, розділяє біль та скорботу. Світлата пам'ять про Ірину Миколаївну Жаболенко назавжди залишиться в серцях.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: