Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі оголосили результати Чемпіонату Київської області з важкої атлетики

13 березня у ФОК «Богатир» відбувся Чемпіонат Київської області з важкої атлетики серед юніорів та юніорок до 20 років, в якому взяли участь спортсмени з міст Київщини: Біла Церква, Іванків, Боярка, Славутич. Наше місто представляли учні відділення важкої атлетики КДЮСШ та представники...

13 березня у ФОК Богатир» відбувся Чемпіонат Київської області з важкої атлетики серед юніорів та юніорок до 20 років, в якому взяли участь спортсмени з міст Київщини: Біла Церква, Іванків, Боярка, Славутич. Наше місто представляли учні відділення важкої атлетики КДЮСШ та представники спортивного клубу силових видів спорту «Гармонія».

Про це повідомили на сторінці Славутицької міської ради з посиланням на Відділ молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради.

В особистому заліку серед дівчат перші місця посіли:

Карпець Вікторія (до 49 кг) Сибірська Анастасія (до 76 кг)

В особистому заліку серед хлопців маємо такі результати:

І місце - Овчаренко Владислав (до 73 кг)

- Юхновець Владислав (до 81 кг)

- Бондаренко Ілля (до 89 кг) ІІ місце

- Грабовський Роман (до 55 кг)

- Карпець Ілля (до 67 кг) - Гончар Артем (до 81 кг)

- Максименко Костянтин (до 89 кг)

- Шиков Денис (до 96 кг) ІІІ місце

- Грабовський Богдан (до 55 кг)

- Хропатий Максим (до 61 кг)

- Познанський Назар (до 67 кг)

У командному заліку маємо наступний результат:

Юніорки

- I місце - м. Біла церква

- II місце - м. Славутич.

Юніори:

- I місце - м. Славутич

- II місце - м. Біла церква

- III місце - м. Іванків.

До складу збірної команди Київської області увійшов Овчаренко Владислав, який візьме участь у Чемпіонаті України з важкої атлетики серед юніорів до 20 років, що відбудеться з 22 по 27 березня у місті Чернігові. Скопич Олександр, виступаючи на чемпіонаті Київської області поза конкурсом виконав норматив кандидата в майстри спорту України. Ще двоє спортсменів вперше виконали нормативи спортивних розрядів. Всі спортсмени продемонстрували гарну техніку виконання змагальних вправ та стійкій характер.

Наступні старти вже незабаром – чемпіонат України серед юніорів до 20 років – 22-27 березня; чемпіонат України серед юнаків та дівчат до 15 років, паралельно з яким відбудеться 29-ий відкритий Всеукраїнський турнір пам'яті Героїв Чорнобиля до 17 років – 12-17 квітня.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: