Завантаження ...

Славутицькі офіцери поліції провели лекцію для учнів

Дільничі офіцери поліції відділення поліції №2 (місто Славутич) Вишгородського РУП провели інформаційну лекцію для учнів 9 класу ЗОШ №4 на тему "Негативний вплив наркотиків на організм людини".Про це повідомили на сторінці Відділеня поліції №2...

Дільничі офіцери поліції відділення поліції №2 (місто Славутич) Вишгородського РУП провели інформаційну лекцію для учнів 9 класу ЗОШ №4 на тему "Негативний вплив наркотиків на організм людини".

Про це повідомили на сторінці Відділеня поліції №2.

Правоохоронці розповіли про вплив наркотиків на організм, фізичні і соціальні наслідки та відповідальність з метою попередження втягнення молоді в протиправні дії з наркотиками, а також формування серед молодого покоління свідомого вибору здорового способу життя.

З проблемою наркотичних засобів зіштовхуються у всьому світі, і Україна - не виключення. Світовий ринок наркотичних засобів збільшується не в залежності від того, як стрімко розвиваються інтернет технології.

Як повідомляють на сайті https://www.legalaid.gov.ua/publikatsiyi/yak-v-ukrayini-karayut-za-zberigannya-ta-zbut-narkotykiv/, що кримінальна відповідальність настає, коли людина вчинила злочин у сфері обігу наркотичних засобів.

Умовно такі злочини поділяються на:

- злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотичних засобів та інших предметів, небезпечних для здоров’я населення (статті 305–307, 309–311 і 320 Кримінального кодексу України);

- злочини, пов’язані з незаконним заволодінням наркотичними засобами, а також обладнанням, призначеним для їх виготовлення (статті 308, 312, 313, 318 і 319 Кримінального кодексу України);

- злочини, пов’язані з незаконним вживанням наркотичних і одурманюючих засобів (статті 314–317 Кримінального кодексу України).

Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия