Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі вже почали вакцинувати людей

На минулому тижні у Славутичі вже почали вакцинувати жителів міста. Перші хто отримав дозу вакцини, це були представники медичного персоналу, тобто лікарі. Вакцинували вже 90 людей. Наразі відомо, що це лише перша хвиля вакцинації...

На минулому тижні у Славутичі вже почали вакцинувати жителів міста. Перші хто отримав дозу вакцини, це були представники медичного персоналу, тобто лікарі. Вакцинували вже 90 людей. Наразі відомо, що це лише перша хвиля вакцинації.

У Славутичі почали вакцинувати ще на минулому тижні. Медичні працівники та люди, які працюють в громадській сфері отримали першу дозу вакцини. Як зазначено вінших джерелах ЗМІ, що антитіла в організмі виникають на другому чи третьому тижні після першої дози вакцини. При тому , що стійкий імунітет формується пусля 21 дня від ведденя вакцини.

Насправді більшість вакцин не захищають від інфекції, навіть якщо вони й блокують повністю симптоми. Вакцина допомагає краще перенести середній та тіжкий рівень захворюванності.  Відтоді як у Славутичі потрапили 90 доз вакцини, то розпочали вакцинувати людей поетапно. Вводили першу дозу вакцини мобільна бригада, яка прибула з Києва.

Нагадуємо, що раніше ми інформували наших читачів про вакцинацію в місті тут http://news/14672-vakcunaciya-y-slavytuchi-cho-narazi-vidomo.html.

Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: