Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чи стане Славутич малою спортивною столицею?

Нещодавно депутатка Славутицької міської ради Валентина Дарнопих опублікувала на своїй сторінці в Фейсбуці допис, де дякує Віктору Грізі за те, що він поділився корисною інформацією та запропонував цікаву ідею для Славутича - "Славутич - мала спортивна столиця"...

Нещодавно депутатка Славутицької міської ради Валентина Дарнопих опублікувала на своїй сторінці в Фейсбуці допис, де дякує Віктору Грізі за те, що він поділився корисною інформацією та запропонував цікаву ідею для Славутича - "Славутич - мала спортивна столиця".
- Класно, коли є в місті людина, яка є генератором ідей. Ще краще, коли ці ідеї підтримує міська влада, депутати та громадськість. І зовсім ідеально, коли на всі ідеї є ресурси та команда. Дякую Виктору за цікаву інформацію та важливу для Славутича ідею «Славутич – мала спортивна столиця»! В зустрічі взяли участь депутати славутицької міської ради Володимир Волков, Віктор Єрохов, Юрій Юрченко, Сергей Чесноков, помічниця депутата Татяна Кебкало, - пише у дописі депутатка Славутицької міської ради Валентина Дарнопих.

  - Спонсори знайдуться, якщо буде цінна пропозиція, але її треба створити. Одного спортивного процесу замало. Однак добре, що є інша думка, не така песимістична, мені з неї йди, - пише у коментарях під дописо Віктор Гріза.

Під допис зібралося немало коментарів, є славутичани, які виступають проти такого звання, як "Славутич мала спортивна столиця". Пишуть, що цим потрібно було займатися ще у минулому. Та й взагалі навіщо Славутичу так багато званнів, вже ж стали малою культурною столицею.

- Не встигли "опанувати гроші" з культурної столиці, а вже на горизонті "спортивна столиця". Може пора зупинитися з підписанням меморандумів та починати щось робити? - пише у коментарях славутичанин Дмитро Делікатний.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: