Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Пошук фотографій з 1986 року!

ЧАЕС оголошує про пошук фотографій, які були зняті на території станції, у місті Прип'ять, чи будь-де у рамках нинішньої зони відчуження у 1986 році. Цього року виповнюється 35 років з моменту найбільшої катастрофи в історії людства — Чорнобильської. Адміністрація та персонал ЧАЕС прагнуть не допустити забуття цієї важливої дати та її уроків. “Ми оголошуємо масштабну акцію ....

ЧАЕС оголошує про пошук фотографій, які були зняті на території станції, у місті Прип'ять, чи будь-де у рамках нинішньої зони відчуження у 1986 році.
Цього року виповнюється 35 років з моменту найбільшої катастрофи в історії людства — Чорнобильської. Адміністрація та персонал ЧАЕС прагнуть не допустити забуття цієї важливої дати та її уроків.

“Ми оголошуємо масштабну акцію з пошуку фотографій, на яких зображені колись живі місця, які зараз знаходяться у зоні відчуження. Це може бути звичайне фото з вулиць Прип'яті, випадковий кадр Чорнобильської АЕС, хроніка евакуації, чи будь-яке інше фото, яке б розповіло нам частину історії такого близького 1986'го,» - зазначено на сторінки ЧАЕС у Фейсбук.

Якщо ви маєте подібні фото і хотіли б ними поділитися:d
1. Цифрові (скановані) фотографії надсилайте на адресу medved_v@chnpp.gov.ua
2. Паперові фото та проявлені плівки надсилайте на поштову адресу: а/с 11, місто Славутич Київської області, 07101, з поміткою «Для ВМСІ». Надіслані вами фото та плівки будуть обов'язково повернуті за вказаними адресами після сканування!

«Ми поважаємо авторське право та ваші емоції до надісланих фотографій, тож будемо раді дізнатися, кому належать фото, хто на них зображений та, можливо, почути історію, яку криє у собі кожен знятий кадр,» - додають спеціалісти ЧАЕС.

Усі фото будуть занесені в архів Чорнобильської АЕС та опубліковані на сайті станції, а також у її соціальних мережах з обов’язковим зазначенням авторства.

Щоб дізнатися більш детальну інформацію, телефонуйте у робочий час за телефонами (04593) 42254, 43580 або надсилайте свої питання на адресу medved_v@chnpp.gov.ua

Збережемо нашу спільну історію квітня 1986 року...


Джерело - Фейсбук
Фото: Анатолій Носовський

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: