Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Зустріч з начальником служби приміських пасажирських перевезень Південно-Західної залізниці

На цьому тижні міський голова Юрій Фомічев зустрівся із начальником служби приміських пасажирських перевезень Південно-Західної залізниці Олександром Красноштаном. Під час робочої зустрічі міський голова акцентував увагу на проблемних питаннях щодо стану залізничного вокзалу «Славутич», якості послуг з пасажирських перевезень за маршрутами: ...

На цьому тижні  міський голова Юрій Фомічев зустрівся із начальником служби приміських пасажирських перевезень Південно-Західної залізниці Олександром Красноштаном.
Під час робочої зустрічі міський голова акцентував увагу на проблемних питаннях щодо стану залізничного вокзалу «Славутич», якості послуг з пасажирських перевезень за маршрутами: Славутич – Чернігів, Славутич – Семиходи.

Нагадуємо, що минулого року керівництво Державного територіально-галузевого об’єднання «Південно-Західна залізниця», після спільного комісійного обстеження міського вокзалу, обіцяло виконати ремонтні роботи на вокзалі, та суттєвого покращення стану об’єкту залізниці так і не відбулося. Причина – відсутність фінансів. За інформацією Глави «Укрзалізниці» Володимира Жмака, збиток УЗ за підсумками 2020 року склав більше 12 млр грн. Так, залізниця переживає сьогодні непростий період, та заплановане повинно виконуватися.

Як повідомив міський голова Юрій Фомічев, за програмою компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремим категоріям громадян на залізничному транспорті у 2019 році Укрзалізниці із місцевого бюджету було сплачено 300 тис. грн. У 2020 році сума у розмірі 232 тис. грн. не була сплачена, однак вона буде перерахована, як тільки розпочнуться ремонтні роботи на вокзалі.

Під час зустрічі, з метою промоції Славутича, досягнуто домовленість з керівництвом Південно-Західної залізниці про демонстрацію промороликів та поширення інформації про наше місто у вагонах InterCity і ще одна добра новина - поновиться рух ранішньої електрички Чернігів-Славутич.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: