Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Громадські слухання

В понеділок 22 лютого відбулося засідання Громадської Ради Славутича під керівництвом Володимира Удовиченко. Розглядалось широке коло питань, які відносилися до відмічання 35-річниці аварії на Чорнобильський АЄС, прийнятого урядом рішення з нагоди цієї дати, яка буде відмічатися в квітні 2021 року. Інформацію з цього питання надав міський голова Юрій Фомічев. ...

В понеділок 22 лютого відбулося засідання Громадської Ради Славутича під керівництвом Володимира Удовиченко. Розглядалось широке коло питань, які відносилися до відмічання 35-річниці аварії на Чорнобильський АЄС, прийнятого урядом рішення з нагоди цієї дати, яка буде відмічатися в квітні 2021 року. Інформацію з цього питання надав міський голова Юрій Фомічев. В обговоренні брали участь Олександр Лінкевич,Лідія Клімова ,Олександр Забірченко,Юрій Єгоренко, Олександр Пятков та інші.

Була розглянута Стратегія ( а точніше проект) розвитку міста Славутича до 2025 р. ( Володимир Удовиченко надав пропозицію продовжити його до 2027-го року). Присутніх з ним ознайомила директорка АРР Славутича пані Арина Старовойтова. Були висвітлені та обговорювалися стратегічні напрямки розвитку міста.

У них взяли участь більшість присутніх у залі засідань. В світі розвитку міста - проблеми та завдання розвитку міської лікарні виступив Ярослав Вольський, який висвітлив роботу колективу сьогодні, та звернув увагу на необхідні дії, щоб міська лікарня ще більш підняла рівень медичного обслуговування славутичан. Перемогою стало відкриття ковідного відділення у Славутичі. Виступаючій висловив подяку міському голові за підтримку в знаходженні необхідних фінансів для капітального ремонту приймального відділення.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: