Завантаження ...

Майстер-клас від славутичан

У залі засідань міськвиконкому відбувся он-лайн тренінг, який на прохання Кременецької міської ради (Тернопільська область), ГО «Ліга Інтернів та Національної академії Державного управління при Президентові України» провели славутичани. Тема зустрічі: покращення діяльності міських органів влади, реформування ЖКГ

 

У залі засідань міськвиконкому відбувся он-лайн тренінг, який на прохання Кременецької міської ради (Тернопільська область), ГО «Ліга Інтернів та Національної академії Державного управління при Президентові України» провели славутичани.

Тема зустрічі: покращення діяльності міських органів влади, реформування житлово-комунального господарства та надання житлово-комунальних послуг.

З боку міської влади Славутича у розмові брали участь:
- Жигалло В.К. – перший заступник міського голови;
- Леонець Л.Г. - секретар міської ради;
- Скиба В.М. – начальник управління економіки та соціального розвитку міста;
- Козленко І.П. – гол. спеціаліст з питань ЖКГ управління економіки та соціального розвитку міста;
- Кучинський В.О. – директор КП «УЖКГ»;
- Жаболенко І.М. – директор КП «ЖКЦ»;
- Єгоренко Ю.О. – голова МГО «Спілка виробників та роботодавців у сфері комунальних послуг».

З боку представників міста Кременець спілкувалися: Ванжула Р.В. – міський голова та організатори тренінгу від ГО «Ліга Інтернів» Злочевська А.М.

Славутич і Кременець – малі міста України. Різняться вони віком. І якщо Славутичу лише 27, то Кременцю – 788 років. Але об’єднує міста – професійна робота міських влад спрямована на створення комфортних умов проживання мешканців міст.

Відбулася жвава й цікава півторагодинна розмова, яка завершилась щирою подякою міського голови Кременця за виявлену увагу та корисний майстер-клас від фахівців славутицької команди.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия