Завантаження ...

У Славутичі реконструюють басейн "Дельфін"

Славутицький басейн "Дельфін" потребує капітального ремонту вже декілька років. Одне з кращих місць у Славутичі, де тренери навчали діток плавати потребує ремонту ще з 2018 року. Більшість жителів вже втратили надію на те, що басейн відремонтують та він почне функціонувати як раніше...

Славутицький басейн "Дельфін" потребує капітального ремонту вже декілька років. Одне з кращих місць у Славутичі, де тренери навчали діток плавати потребує ремонту ще з 2018 року. Більшість жителів вже втратили надію на те, що басейн відремонтують та він почне функціонувати як раніше.

Збита плитка, занедбані стіни та стеля - ось, що зараз можна побачити замість гарного басейну. Тому басейн хочуть реконструювати, аби він став пригодним для плавання.

- Комісія для оцінки та відбору інвестпрограм і проєктів, що можуть реалізовуватися за рахунок ДФРР схвалила подані мною пропозиції щодо побудови та облаштування нових соціальних та інфраструктурних об'єктів на території 96-го округу, - повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці народна депутатка Ольга Смаглюк. 

Також на своїй сторнці Ольга повідомила, що у 2021 році профінансують реконструкцію будівлі критий басейн з ванною 25*8,5 метрів і дитячою ванною 10*6 метрів (внутрішніх та зовнішніх інженерних мереж, дизайн проєкту внутрішніх приміщень та ремонт) за адресою місто Славутич, Київський квартал, будинок, 16.

Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия