Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Футбольний турнір пам’яті "Небесної сотні"

З 19 по 21 лютого у Славутичі відбувся відкритий Чемпіонат міста з футзалу серед юнаків 2009 ріку народження та молодше, присвячений пам’яті героїв "Небесної сотні". У ньому взяли участь команди зі Славутича,Києва, Броварів, Борисполя, Городні, Житомира, Семенівки, Сновська, Чернігова та смт. Гончарівська. Протягом усього турніру юнаки наполегливо боролися .....

 

З 19 по 21 лютого у Славутичі відбувся відкритий Чемпіонат міста з футзалу серед юнаків 2009 ріку народження та молодше, присвячений пам’яті героїв "Небесної сотні". У ньому взяли участь команди зі Славутича,Києва, Броварів, Борисполя, Городні, Житомира, Семенівки, Сновська, Чернігова та смт. Гончарівська. Протягом усього турніру юнаки наполегливо боролися за перемогу. Головний суддя змагань, тренер КДЮСШ Славутича Вадим Зуй. 16 команд було поділено на 4 групи.

 

В першому колі юні футболісти КДЮСШ отримали поразку від команди ФК "Дарниця" Київ, а "Спартак" Славутич отримав поразку від команди "ДЮСШ" Гончарівська. Успішно почали турнір юні футболісти ДЮСШ м. Семенівка, які перемогли своїх однолітків з Городні - 8:2. За підсумками усіх ігор вони і зайняли перше місце в турнирі. Друге місто зайняли юнаки ФК "Дарниця" місто Київ. Краща Славутицька команда КДЮСШ зайняла 5 місце з 16 учасників турніру.

>Микола БЕРЕЗКІН

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: