Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

"За майбутнє" закликає збільшити програму субсидій

Нещодавно в мережі Фейсбуку Валентина Дорнопих, депутатка Славутицької міської ради від партії "За майбутнє" поділилася зверненням про те, що партія "За майбутнє" закликає збільшити програму субсидій. Партія закликає уряд збільшити фінансування програми комунальних субсидій та спростити порядок їхнього отримання...

Нещодавно в мережі Фейсбуку Валентина Дорнопих, депутатка Славутицької міської ради від партії "За майбутнє" поділилася зверненням про те, що партія "За майбутнє" закликає збільшити програму субсидій. Партія закликає уряд збільшити фінансування програми комунальних субсидій та спростити порядок їхнього отримання.

Тимчасовий мораторій на підвищення комунальних тарифів, який ввів уряд, не розв’яже тарифної кризи. Із закінченням опалювального сезону тарифи знову почнуть зростати, а населення вже не спроможне платити за такими цінами. За прогнозами Міністерства економічного розвитку, в 2021 році ціна на опалення та гарячу воду може зрости на 16-18%, на електроенергію – від 38% до 52%. Отже, вже в жовтні цього року матимемо черговий «тарифний Майдан».

- Гроші з тарифів йдуть власникам енегрокомпаній, а гроші на субсидії с державного бюджету. Ахметов і компанії власників багатіють, а країна в злиднях, - прокоментував славутичанин Валерій Тютюников під дописом.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: