Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

️Славутичу необхідний комп’ютерний томограф

"Славутич-Чорнобиль-Розвиток" звертається до кожного, чия доля пов’язана із містом Славутичем, і не незалежно від того, де він сьогодні проживає: у рідному місті, чи далеко за його межами, долучитися до благородної справи – зробити добровільний благодійний внесок на придбання комп’ютерного томографу...

"Славутич-Чорнобиль-Розвиток" звертається до кожного, чия доля пов’язана із містом Славутичем, і не незалежно від того, де він сьогодні проживає: у рідному місті, чи далеко за його межами, долучитися до благородної справи – зробити добровільний благодійний внесок на придбання комп’ютерного томографу, або порекомендувати спонсора для доброї справи, або просто поділитися цією інформацією з іншими.
Про це повідомили на сторінці Славутицької міської ради, посилаючись на БФ "Славутич-Чорнобиль-Розвиток".

Справді, Славутич потребує сучасного рівня медичних послуг. У цьому році розпочинається медичний проєкт по створенню сучасного відділення інтенсивної терапії. Для його ефективної роботи необхідно придбати медичне обладнання – комп’ютерний томограф, що дасть можливість жителям безпосередньо у місті отримати якісну діагностику, ще й мати при цьому певну пільгу. Суму треба зібрати чималу – 12 мільйонів гривень, та кожен може зробити те, що в його силах.

Звісно, що Славутич особливе місто, де проживає найбільше безпосередніх учасників аварії на Чорнобильській АЕС, евакуйованих, яким якісне медичне обслуговування вкрай потрібне та й вірусні, хронічні захворювання, на жаль, не оминають містян. Якісна діагностика дасть можливість зберегти здоров’я багатьом славутичанам. Перші кошти вже почали надходити на рахунок фонду.Засновники Благодійного фонду «ЧАЕС. Славутич. Розвиток»Громадська рада з розвитку міста Славутич.Спілка виробників товарів та послуг міста Славутича.

Профспілкова організація Чорнобильської АЕС. Реквізити для перерахування коштів: UA 163535530000026008300044420, Код 22207859, Філія ЧО АТ «Ощадбанк» м. Чернігів. Одержувач коштів: Благодійний фонд «ЧАЕС. Славутич. Розвиток» Призначення платежу – благодійна допомога на придбання комп’ютерного томографу. Контактний телефон: 099 552 99 17. Про збір коштів Фонд буде інформувати постійно.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: