Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі відбувся майстер-клас з виготовлення оберігів

Сьогодні, о 15:00 годині дня в Славутичі в приміщенні Соціально-психологічного центру відбувся майстер-клас з виготовлення оберегів. Діти членів воїнів АТО/ООС та інших цільових груп виготовляли власноруч гарні браслетики. Браслетики-оберіги з резинок, які сплили діти, віддадуть воїнам...

Сьогодні, о 15:00 годині дня в Славутичі в приміщенні Соціально-психологічного центру відбувся майстер-клас з виготовлення оберегів. За участі дітей учасників АТО/ООС та інших цільових груп виготовляли власноруч гарні браслетики. Браслетики-оберіги з резинок, які сплили діти, віддадуть воїнам АТО через славутицьких волонтерів.

Майстер-клас провела фахівець із соціальної роботи Смирнякова Антоніна. Розпочався захід з того, що діти привіталися та познайомилися. Антоніна підготувала дитячу м'яку іграшку квітку, аби кожен з учасників майстер-клас, коли брав її в руки, то говорив щось про себе. Першою розпочала Антоніна, яка показала дітям, як правильно розповісти трохи про себе.

Далі естафету передали іншим учасницям. Хоч через певні карантинні обмеження та погані погодні умови до Антоніни на майтер-клас прийшли діти 1-го класу та дошкільники, а також учениця 5-го класу Лілія. Лілія бере участь у різноманітних заходах та майстер-класах у Соціально-психологчному центрі ще з дитинства. 

- Мені тут цікаво проводити час, кожного разу дізнаюся щось нове та навчаюсь як робити різноманітні вироби. Я думаю, що для дітей такі майстер-класи цікаві, тому що це їх розвиває, - прокоментувала учасниця заходу Лілія.

Після того як діти познайомилися один з одним, відразу почали працювати над оберегами. Учасниця майстер-класу Вікторія вміло плете бісером, а ось сьогодні практикує плетіння резиночками. У Вікторії добре виходить плести, говорить, що плете невперше. А ось інші дівчатка займаються таким цікавим заняттям вперше, тому відразу не виходить. Але після того як Антоніна пояснила дівчаткам, то відразу все стало можливим.Сплили по декілька брастлетиків кожна. Один браслетик домовилися залишити собі, а другий солдатам.

Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: