Завантаження ...

Знижок не буде. Славутичани стали платити більше за комунальні послуги

Порівняно з цим же місяцем минулого року ціни на комунальні послуги значно виросли. Як і попереджав про це уряд, що з початком року комунальні послуги стануть дорожчими. Тривалі мітинги в багатьох регіонах України хоч і були, але значних знижок все ж таки уряд не дасть...

Порівняно з цим же місяцем минулого року ціни на комунальні послуги значно виросли. Як і попереджав про це уряд, що з початком року комунальні послуги стануть дорожчими. Тривалі мітинги в багатьох регіонах України хоч і були, але значних знижок все ж таки уряд не дасть.

Ми вже писали для наших читачів про комунальні послуги у місті Славутич, інйормували людей, що у кожному кварталі та будинку свої платежі та свої ціни на комунальні послуги. В середньому у Славутичі за комунальні послуги в трьохкімнатній квартирі людям обходиться від 2 500 гривень до 3 000 гривень. 

Сьогодні ми хочемо розповісти людям скільки платять славутичани за комунальні послуги, якщо уряд говорив, що збільшить з початку року цінию. Та чи посприяли масові мітинги по всій території країна на ціни?

Звісно на ціни за комунальні платежі сприяє яка кількість кімнат є у квартирі, або в котеджі, також не менше важливо, яка квартира. Якщо вона утеплена, то взимку буде не холодно, навіть якщо опалення вмикають не на всю потужність. Також важливо, яка загальна площа будинку чи квартири, чим більше загальна площа, тим дорожче обійдеться це житло.

Славутичани, які мешкають у Печерському кварталі говорять, що однокімнатна квартира обходиться їм мінімум у 2 000 гривень взимку. І це тільки комунальні послуги. Жителі Мовсковського кварталу за трикімнатну квартиру без урахування вартості за горячу воду платять мінімум 3 000 гривень. У Добринінських кварталах за однокімнатну квартиру, також без урахування вартості за гарячу воду птатять мінімум 1 200 гривень.У Єреванському кварталі за трикімнатну квартиру без гарячої води люди платять 2 900 гривень. 

У Київському кварталі говорять, що порівняно з минулим місяцем нічого не змінилося, ціни на комунальні послуги, які були, такі і залишилися. Мешканці цього кварталу запевняють, що в середньому платять за комунальні послуги від 2 000 гривень, якщо двокімнатна квартира. А ось житель Бєлгородського кварталу говорять, що ціни навпаки піднялися. Славутичанин Василь Яковенко пише у мережі Фейсбук, що за січень заплатив на 500 гривень більше за комунальні послуги, порівняно з груднем. Пише, що за трикімнатку квартиру платить 3 400 гривень.

Славутичани говорять, що в селі має бути дешевше за комунальні послуги, і що краще вже ьуди переїжджати, якщо в місті такі ціни. Але як виявилось потім, що не настільки в селі й дешевше жити. 

- Думаєте, що в селах платять менше. Наприклад у моєї мами пенсія 2 300 гривень,а за газ прийшло 4 400 гривень, при мінімальному включенні котла і субсидія 1500 гривень.Загадка, а за що їй жити? Так в селі і котли, і покраска труби газової, все за свої кошти потрібно зробити. А ви говорите,що у нас дорого, - пише в додній зі славутицьких груп славутичанка Вікторія Поросятковская-Маруженко.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия