Завантаження ...

Як Фора доторгувалася зіпсованими продуктами

Всі ми слідкуємо за тим, що купуємо в магазинах та супермаркетах. Та не більшість з нас звертаю увагу на сроки придатності того чи іншого продукту. Окрім того, щоб дивитися на ціну певного продукту, потрібно ще уважно дивитися чи не прострочений цей продукт. Молочні вироби - це ті продукти...

Всі ми слідкуємо за тим, що купуємо в магазинах та супермаркетах. Та не більшість з нас звертає увагу на сроки придатності того чи іншого продукту. Окрім того, щоб дивитися на ціну певного продукту, потрібно ще уважно дивитися чи не просрочений цей продукт. Молочні вироби - це ті продукти, які достатньо швидко псуються. Наприклад, сир псується після 36 годин зберігання.

Зазвичай люди купують їжу в супермаркетах та магазинах. Якраз там робітники повинні слідкувати за продукцією, дивитися, щоб не було просроченого продукту. Але у славутицькому супермаркеті, мабуть цьому присвячують небагато часу, якщо славутичани жаліються на те, що частенько купують продукти у супермаркеті, які вже просрочені, або зіпсовані. Нещодавно в мережі Фейсбуку Людмила Латинцева опублікувала допис, де зазначила, що в "Фора" останнім часом не радують свіжими продуктами.

Жіночка купила сир, перевірила, що з сроком придатності все добре та купила, але як прийшла додому, то побачила, що весь сир покритий цвіллю. Славутичанка Людмила пише, що через етикетку не помітила, що сир був з цвіллю, тому що цвіль була з іншої сторони. 

- Сьогодні я був у супермаркеті, хотів купити сир, провірити сроки та цілісність упакування. Начебто все без порушень. Часу в них було багато після дописа. Людмилі повернули гроші та вибачилися, - пише під дописом славтуичанин Сергій Франовський.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия