Завантаження ...

Активні фейкові повідомлення від Привату

Останнім часом активні фейкові повідомлення від ПриватБанку атакують славутичан. Смс-повідомлення приходять на особистий номер людині. В якому написано від псевдо робітників ПриватБанку, що на ваш номер прийшла немала сума грошей, і пропонують вам її забрати, якщо зателефонуєте на вказаний номер...

Останнім часом активні фейкові повідомлення від ПриватБанку атакують славутичан. Смс-повідомлення приходять на особистий номер людині. В якому написано від псевдо робітників ПриватБанку, що на ваш номер прийшла немала сума грошей, і пропонують вам її забрати, якщо зателефонуєте на вказаний номер.

Зараз існують чимало таких самих "розводів на гроші". Махінації можуть бути різними. Сьогодні вам пропонують отримати гроші, якщо зателефонуєте на вказаний номер, а завтра можуть запропонувати забрати подарунок. Насправді ніяких грошей та подарунків, які вам псевдо надіслали, немає. Це також одна з махінацій.

Житель Славутича нещодавно опублікував допис про те, що неоднарозово бачив, що ПриватБанк застерігає ні в якому разі не відкривати такі повідомлення, краще їх просто видалити з телефона. Не телефонувати на  невідомі номери, коли це просять псевдо робітники банківю

- Так, все так і є: по-перше, відділення ПриватБанку пишуть українською мовою, а по-друге, не ПриВат, а Приват. Але є люди, які дійсно в це повірили, - пише під дописом  Олександр  Моргунов.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия