Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Невже тепер в лікарні хірург приймає після 16:00?

У Славутичі між людьми вже другий день поспіль триває сварка, чи правда, що відтепер хірурги в хірургічному відділенні приймають пацієнтів тільки після 16:00 години. Сьогодні ми з'ясували, чи дійсно це правда та, що робити людям при таких обставинах...

У Славутичі між людьми вже другий день поспіль триває сварка, чи правда, що відтепер хірурги в хірургічному відділенні приймають пацієнтів тільки після 16:00 години. Сьогодні ми з'ясували, чи дійсно це правда та, що робити людям при таких обставинах.

Нещодавно в мережі Фейсбук в одній зі славутицьких груп жителька виклала допис, звертаючись до людей, чи правда, що в хірургічному відділенні хірурги працюють після 16:00 години? Під допис зібралося немало коментарів небайдужих людей. Люди звинувачують в всьому генерального директора Славутицької міської лікарні, кажуть, що відтепер всі хірурги працюють в Славмеді.

- Хірург пішов працювати в Славмед. Відтепер, щоб потрапити до нього на прийом потрібно заплатити 250 гривень. Так і живемо! (все для людей), - пише під дописом славутичанка Наталія Гусєва.

Люди обурені, пишуть, що знають та чого не знають, точну інформацію знає однозначно генеральний директор Ярослав Вольський, який всіх запевняє, що хірурги працюють і планово і внепланово. Говорить, що хірург на місці - працює за тим самим графіком.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: