Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Михайо Шинкаренко закликає депутатів підтримати його проєкт щодо капітального ремонту ліфтів

У Славутичі вже більше 25 років користуються ліфтами. І за цей час близько 60 ліфтів вже давно потребують заміни, або ремонтних робіт. Михайло Шинкаренко повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці, що він підготовив проєкт Програми "заміни, модерації та капітального ремонту на 2021-2025 роки"...

У Славутичі вже більше 25 років користуються ліфтами. І за цей час близько 60 ліфтів вже давно потребують заміни, або ремонтних робіт. Михайло Шинкаренко повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці, що він підготовив проєкт Програми "заміни, модерації та капітального ремонту на 2021-2025 роки", який на загальних зборах Славутицької партійної організації "Рідний дім" підтримали одноголосно.

Більше 25 років славутицькі ліфти експлуатуються жителями міста. Потрібно негайро робити ремонтні роботи, або повнісю замінювати ліфти. Кабінет Міністрів України, ще 12 травня 200 року видав окреме ДОРУЧЕННЯ №20758 та зобовязав місцеві органи влади ЩОРІЧНО передбачати в місцевих бюджетах кошти на модернізацію, ремонт та заміну ліфтів та розробляти і затверджувати регіональні програми модернізації, ремонту та заміни ліфтів. 

- Мені як уповноваженій особі будинку, вручили повідомлення, під підпис, в якому зазначається, що потрібно на обстеження і ремонтні роботи ліфтового обладнання - 164 379 гривень. Сума занадто висока для 35квартир. Тому я написала звернення до депутатів. 5лютого повинні вирішувати це питання на сесії. Побачимо як проголосують наші депутати, - пише під дописом славутичанка Валентина Костив.

Нагадуємо, 5 лютого відбудеться чергова сісія, на якій роглянуть проєкт Михайла Шинкаренка і інші депутати політичних сил.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: