Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Добринінському забивають сміттям сміттєпровід

Славутичанка жаліється на те, що у Добринінському кварталі, 13 будинку вже не перший раз сусіди забивають сміттям сміттєпровід. Анна Ситенок опублікувала допис, що її сусіди забиравають сміттєпровід. То вони заб'ють його дитячими речами, то пластиковими пляшками. Через таку незручність...

Славутичанка жаліється на те, що у Добринінському кварталі, 13 будинку вже не перший раз сусіди забивають сміттям сміттєпровід. Анна Ситенок опублікувала допис, що її сусіди забиравають сміттєпровід. То вони заб'ють його дитячими речами, то пластиковими пляшками. Через таку незручність, інші люди не можуть викинути смоє сміття, і вимушені зберігати його у себе вдома, або йти і викидати на вулицю.

- Свині з 13 минулого разу забили все дитяими речами, а зараз пляшками. Мені цікаво, це робить одна і так сама людина, чи чередуються? Допис про сусідів, - пише Анна Ситенок.

Люди пишуть, що такі вчинки дійсно дратують. Люди забивают котейнери громадним сміттям, замість того, щоб просто вийти на вулицю тав икинути його. Ще більше дратує, коли люди не викидають сміття, а коли бачать, що контейнер забитий, то просто лишають сміття біля сміттєпровода. Найцікавіше, що вони не повертаються за сміттям, щоб прибрати.

Славутичани говорять, що потрібно ввести великі штрафи, аби люди знали, що не можна смітити. Жителі запевняють, що одної сплати штрафу в розмірі 10 тисяч гривень точно змусить замислитися людей, які сміттять.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: