Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Як змінилося життя після локдауну

Три тижні поспіль у Славутичі, як і по всій Україні тривав локдаун. Коли заклади харчування були зачинені, а єдиний спосіб як можна було поїсти ресторанські їжу - замовити доставку на особисту адресу. Не кінотеатри, ні театри не працювали. А різноманітні культурні або спортивні...

Три тижні поспіль у Славутичі, як і по всій Україні тривав локдаун. Коли заклади харчування були зачинені, а єдиний спосіб як можна було поїсти ресторанські їжу - замовити доставку на особисту адресу. Не кінотеатри, ні театри не працювали. А різноманітні культурні або спортивні заходи проводити було заборонено.
В таких обмеженнях українці прожили три тижні. Та коли локдаун закінчився та почали діяти загальні карантині правила, стало легше. У людей з'явилося більше можливостей: можна сходити та посидіти у приміщенні закладу харчування, поїхати в кіно або запросити когось на виставу в театр, почали працювати торгівельні центри. Після таких жорстоких обмежень хочеться просто "вийти в люди". Єдине, що заважо, так це погодні умови. То все ростає та калюжі скрізь, то замітає снігом. 

Як тільки вийдеш на вулиці, то відразу видно - ось життя почалося. Діти вийшли на вулицю пограти у "сніжки", дорослі стоять поруч та пильнують за малечею, навіть машин в місті стало побільше. Нарешті люди почали подорожувати. Судячи з того, як багато людей у торгівельних центрах, більшість чекали на той день, коли локдаун закінчиться. Підлітки сидять  кав'ярнах (ну нарешті їх відкрили і не потрібно більше замовляти їжу). 

Магазини з одягом повідчиняли, а разом з цим, люди наче скажені, бігають по тим магазинам, то в один, то в другий. Не потрібно більше обирати необхідне у мережі інтернет. Багатенько людей зібралося біля канцелярських магазинів. Адже після локдаун починається навчання та потрібно закупитися шкільними приладдями.

Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: