Завантаження ...

У Славутичі перестали вмикати ліхтарі: економія чи байдужість?

У Славутичі стоять гарненькі ліхтарі, які повинні вмикати кожного разу ближче до темного вечора. Зазвичай, у зимній період ліхтарі вмикають о 16:30 годині. Але не завжди у місті горять ліхтарі. Вже не перший раз можна почути від славутичан, що вночі темно вийти на вулицю...

У Славутичі стоять гарненькі ліхтарі, які повинні вмикати кожного разу ближче до темного вечора. Зазвичай, у зимній період ліхтарі вмикають о 16:30 годині. Але не завжди у місті горять ліхтарі. Вже не перший раз можна почути від славутичан, що вночі темно вийти на вулицю.

Безліч людей надслають у славутицькі групи фото-докази того, що їх кварталах не ввімкнули ліхтарі, а через це неможливо вийти на вулицю. Цього разу містянка Анна Панова опублікувала допис про те, що в центрі міста, нова алея, біля скейт-парку вже не освічується. На фото гарно видно, що нові поставлені ще влітку ліхтарі або не працюють, або просто забули ввімкнути.

Нагадуємо, що алею біля скейт-парку відкрили цього літа. Алею прикрасили лавками у формі серця, встновили нові смітники, також поставили лавку з USB, висадили білі троянди, а також встановили нові ліхтарі.

- Вас влаштовує, що Славутича згодом стає схожим на село? Спочатку будемо економити на вуличному освітлені, а потім навіщо нам цілодобова вода, навіщо нам каналізації? Поряд же ліс. Українців стало влаштовувати, що презедент ввів локдаун та поїхав кататися на лижах. Те, що закінчився локдаун, бо у презедента день народження. Те що ми єдина в світі країна, де під час пандемії бізнесменам підняли налоги, а людям тарифи. До чого потрібно ще звикнути? - пише під дописом славутичанин Валерій Тютюников.

Люди обурені на те, що припинили в деяких місцях Славутича вмикати ліхтарі. Кажуть, що як йдуть з роботи, або коли діти йдуть з різних секцій через скейт-парк, то не те що темно, а навіть страшно йти повз нього.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия