Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чому власники магазинів припинили турбуватися про клієнтів

У Славутичі уже декілька днів триває потепління. На вулиці плюсова температура повітря, сніг згодом розтанув, а про ожередицю ніхто вже не згадує, як і про заморозки. Єдиний мінус у потепліні - скрізь вода та колюжі. і як же з цих справитися, чи просто пережити це потепління, чи застосувати якісь наміри...

У Славутичі уже декілька днів триває потепління. На вулиці плюсова температура повітря, сніг згодом розтанув, а про ожередицю ніхто вже не згадує, як і про заморозки. Єдиний мінус у потепліні - скрізь вода та колюжі. і як же з цих справитися, чи просто пережити це потепління, чи застосувати якісь наміри.

Славутичанин Юрій Полтавський опублікував в мережі Фейсбуку допис, де розповідає про те, що місцева влада та власники магазинів перестали турбуватися про своїх клієнтів та про жителів міста в цілому. Пише, що зараз від такої зміни тепретури зайти в магазин майже неможливо. Більшість з цим згодні, але як тоді вирішити таку проблему?

Як пише далі Юрій, що власники магазинів геть забели про клієнтів. Наприклад, "Apro" чомусь зливає на сходи гарячу воду. Від такої теплої температури вона звичайно не замерзне, ожеледиця не стане загрозою, але це не вихід.

Але як виявилося пізніше, в приміщенні ТЦ "Атланта", вночі, коли робочий персонал вже не працював, прорвало трубопровода і затопило приміщення. Так як "Apro" орендує певну територію приміщення, затопило і мазагин.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: