Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Хто ж став переможцем конкурсу "Велопрацедавець року"?

У 2020 році Славутич став одним із 8 міст-учасників конкурсу «Велопрацедавець року» від U-Cycle. У конкурсі могли взяти участь організації, які підтримують велорух та мають умови для зручного використання велосипеду своїми співробітниками. Локальним куратором від Славутича ...

У 2020 році Славутич став одним із 8 міст-учасників конкурсу «Велопрацедавець року» від U-Cycle. У конкурсі могли взяти участь організації, які підтримують велорух та мають умови для зручного використання велосипеду своїми співробітниками. Локальним куратором від Славутича став Олександр Панченко. Разом з головним архітектором міста Дмитром Баглаєвим він провів аудит організацій та за визначеними критеріями обрали переможця.

Про це повідомили на сторінці Славутицької міської ради.

Від Славутича до конкурсу долучилися 5 учасників: ПП «Сервісний центр «Макет», ДСП ЧАЕС, Дитяча технічна студія, ТОВ «Вітава» та виконавчий комітет Славутицької міської ради. На місцевому рівні перемогла компанія «Вітава» і тепер вона автоматично візьме участь у Загальноукраїнському конкурсі «Велопрацедавець року 2020».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: