Завантаження ...

У Славутичі шахраї обдурюють людей. Новий вид шахрайства

З появою різних мобільних додатків, які начебто і полегшують наше життя, почанає розквітати шахрайство. На просторах Фейсбуку з'явилося досить цікавий допис, який опублікував славтуичанин. Чоловік розповів як його ледь не обікрали в інтернеті, при тому, що жінка його ледь не заплутала...

З появою різних мобільних додатків, які начебто і полегшують наше життя, почанає розквітати шахрайство. На просторах Фейсбуку з'явилося досить цікавий допис, який опублікував славтуичанин. Чоловік розповів як його ледь не обікрали в інтернеті, при тому, що жінка його ледь не заплутала. Зараз стільки методів шахрайства, що коли з'являється новий метод "розвести" людину на гроші, то цьому навряд чи здивуються.

- З'явився такий вид шахрайства , як фішинг в ОЛХ. Раніше я про нього тільки читав, але нещодавно сам наткнувся на цей вид шахрайства. Людина, яка начебто зацікавлена в вашому товарі, хоче його придбати, шахрай надсилає посилання на псевдо оформлену доставку на сайті ОЛХ, але далі ви втрачаєте статус продавця та стаєте покупцем і можете залишитися без грошей, - пише Олександр Сергійович  своєму дописі.

Так і є, такий новий вид шахрайства вводить в оману продавців, які виклали свій товар на сайті, і людина може просто залишитися без грошей. Зазвичай, якщо є люди, які запідозрили, що їх обманюють та хочуть викрасти їх гроші, такі шахраї видаляють контакти та більше вам не пишуть.

- Мені такі повідомлення приходять мало не кожен день. Але, щоб людина не цікавилася товаром та відразу кидала посилання на оформлену доставку... Я завжди перевіряю людину, яка хоче щось купити, я дивлюсяч наскільки давно людина зареєстрована на ОЛХ, якщо ось нещодавно то ігнорую такі запити, - прокоментував славутичанка Катерина Романенко.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия